MUTASD A MENÜT

Stílus & trend öltöztetés

Ha érezted már magad elveszettnek a próbafülkében, hogy vajon mi áll jól Neked. Ha próbáltál már ezer új darabot, hogy változtass a külsődön, de mindig ugyan azt választottad, amit addig. Ha elérkeztél életed olyan fordulópontjához, mikor elég volt a régi külsődből és jöhet valami új, izgalmas SZEMÉLYRE SZABOTT STÍLUS egy profi öltöztetővel.

Az Stílus & Trend öltöztetés


Mire számíthatsz?

Stílus & trend öltöztetés menete

Ismerj meg minket!
A „Stílus&Trend” öltöztetés lényege, hogy teljes mértékben csak Rólad szól. Rád összpontosítva állítok össze számodra egy olyan „Álom-gardróbot”, ami személyre szabott, a Te stílusvilágod jegyeit képviseli és természetesen az aktuális trendnek is megfelel. Ezért először egy finom capuccino mellett átbeszéljük együtt, milyen változás előtt állsz. Pl.
- Sokáig otthon voltál gyerekekkel és visszatérsz a munkába
- Munkahelyeden poziciót váltottál és elegánsabban kell megjelenned
- Állásinterjúra készülsz és diszkréten, de szeretnél kitűnni a tömegből
- Kerekebb éltkor előtt állsz és szeretnéd ezt egy új külsővel megünnepelni

Majd bemutatom Stúdiónk olasz designerei által tervezett aktuális kollekcióját. Ezekből összeállítok számodra egy olyan trendnek megfelelő „Álom-gardróbot”, amelyben az alapdarabok egymással harmonizálnak, könnyen kombinálhatóak.

 Öltöztetés Következik maga a SZEMÉLYRE SZABOTT öltöztetés. Új élethelyzet, új stílus! Olyan különleges összeállításokat adok fel rád, amelyek végtelen egyszerű darabokból állnak, de szabásukban különlegesek, rafináltak, elegánsak. Ezek azok a darabok, amelyeket magadtól lehet, fel sem próbálnál. De bízz bennem!
Praktikáimmal kiemelem szépségedet, illetve elrejtem a „nem-szeretem” pontjaidat.
 Praktikák Ezután beillesztjük ezekbe az összeállításokba a magaddal hozott darabjaidat és azt is megmutatom, mi az 5 perces készülődés titka.
Utolsó lépésként átgyakoroljuk együtt, mit-mivel viselsz majd akár a hétköznapokban, akár a jelesebb eseményeken, hogy egy magabiztos, elegáns NŐ tekintsen vissza RÁD a tükörben ma, holnap, mindig!

Szeretettel várom a közös munkánkat.


Aki a segítségedre lesz

Kollár Ágnes öltöztető és stílustréner, akinek figyemlének középpontjában Te állsz! :)

Az öltöztetés időtartama

180 perc, ami során kialakítjuk személyre szabott saját stílusod, valamint összeállítjuk Álomgardróbod tartalmát. Kényeztetésként pedig az elmaradhatatlan olasz cappuchinonkkal kedveskedünk Neked. ;)

Stílus & trend öltöztetés


A Stílus & Trend öltöztetés ára

A Stílus & trend öltöztetés ára 50.000 Ft, ami az öltöztetésen felül az alábbi kedvezményeket is magába foglalja:Hogyan tudod az Stílus & Trend ajándékkártyát megvásárolni?

Ajándékkártya

 • Az alábbi űrlap kitöltésével itt és most igényelheted Álomgardrób ajándékkártyád:


  {stilus_es_trend}  Mi történik a megrendelést követően?


  Az adatlap kitöltése után 1-2 napon belül Nagy Szilvia kolléganőnk felveszi Veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket.

  Ezután postai úton küldjük el Neked Ajándékkártyánkat egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban.
 • Stúdiónk elérhetősége

  Ha személyesen látogatsz el Stúdiónkba, akár már a helyszínen egyeztethetsz egy számodra megfelelő időpontot Nagy Szilvia kolléganőnkkel.

  Címünk:
  5000, Szolnok, Tófenék u. 7.

  Nyitva tartás:
  hétfőtől péntekig 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 13.00

  Stúdiónkban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.
  Az általunk elfogadott bankkártyák típusa: MasterCard, Visa, Visa Elektron, American Express, Maestro
 • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk, otthonról, kényelmesen is megrendelheted Álomgardrób ajándékkártyánkat.

  Ebben az esetben nincs más dolgod, mint felhívni bennünket a +36 20/ 230 - 8777 -es telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket.

  Ilyen esetben az ajándékkártyát postai úton juttatjuk el Hozzád egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban