MUTASD A MENÜT

Álomgardrób

Ha eleged van abból, hogy csak állsz a szekrényed előtt, de nincs benne egy olyan darab sem, ami összeillik a többivel. Ha vágysz valami egyszerű, de szépséges alapdarabokból álló ruhatárra, amiben végre minden harmonizál egymással. Egy praktikus, mégis elbűvölő saját kollekcióra, amiből akár 5 perc alatt indulásra készen vagy. És a sikered? Garantált!
Mottónk: „A kevesebb, sokszor több”

Álomgardrób


Mire számíthatsz?


Az Álomgardrób öltöztetés menete


Ismerj meg minket!
Először kényelmesen, egy finom capuccino mellett bemutatjuk Neked Stúdiónk ismert olasz tervezőinek darabjait.
Majd ezekből a szépségekből olyan alap dara
bokat javasolunk az ÁLOM- gardróbod számára, amelyek több szezonon át öltöztethetőek(!), egymással harmonizálnak, könnyen kombinálhatóak.
 Öltöztetés Ezután következik a legizgalmasabb rész: az ÖLTÖZTETÉS. Amikor Rád adjuk ezeket az egyszerűnek tűnő, de egymást kiegészítő darabokat a legkényelmesebb öltözőnkben. Megmutatjuk, hogy egy kis fortély segítségével hogyan lehet kevés darabból is változatosan öltözködni.
 Álomgardrób Utolsó lépésként jöhetnek az apró, de hasznos praktikák: pl. hogyan érdemes a gardróbodban tárolni a ruháidat úgy, hogy reggel akár 5 perc alatt elkészülj. Vagy milyen kiegészítőkkel tudod még ellenállhatatlanabbá tenni megjelenésedet nap, mint nap.
Az öltöztetés végén még egy gyors memorizálás, mit mivel érdemes majd felvenned a hétköznapokban és a sikered…. Garantált!

Akik a segítségedre lesznek
Nagy Szilvia és Bárányné Egri Beáta öltöztetők, akiknek figyelmének középpontjában Te állsz! :)

Az öltöztetés időtartama

150 perc, ami olyan gyorsan elrepül - egy finom, olasz cappuchino kíséretében ;)

Álomgardrób öltöztetés

Az Álomgardrób öltöztetés ára

Az Álomgardrób öltöztetés ára 25.000 Ft, ami az öltöztetésen felül az alábbi kedvezményeket is magába foglalja:

Hogyan tudod az Álomgardrób ajándékkártyát megvásárolni?


Ajándékkártya

 • Az alábbi űrlap kitöltésével itt és most igényelheted Álomgardrób ajándékkártyád:


  {alomgardrob}  Mi történik a megrendelést követően?


  Az adatlap kitöltése után 1-2 napon belül Nagy Szilvia kolléganőnk felveszi Veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket.

  Ezután postai úton küldjük el Neked Ajándékkártyánkat egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban.
 • Stúdiónk elérhetősége

  Ha személyesen látogatsz el Stúdiónkba, akár már a helyszínen egyeztethetsz egy számodra megfelelő időpontot Nagy Szilvia kolléganőnkkel.

  Címünk:
  5000, Szolnok, Tófenék u. 7.

  Nyitva tartás:
  hétfőtől péntekig 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 13.00

  Stúdiónkban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.
  Az általunk elfogadott bankkártyák típusa: MasterCard, Visa, Visa Elektron, American Express, Maestro
 • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk, otthonról, kényelmesen is megrendelheted Álomgardrób ajándékkártyánkat.

  Ebben az esetben nincs más dolgod, mint felhívni bennünket a +36 20/ 230 - 8777 -es telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket.

  Ilyen esetben az ajándékkártyát postai úton juttatjuk el Hozzád egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban