MUTASD A MENÜT

A stílusos nők klubja

Ha szeretnél egy gyönyörű ruhákkal teli Álomgardróbot. Ha vágysz egy megújult, RÁD szabott személyes Stílusvilágra. Ha boldogsággal töltene el, ha gardróbod tartalma egyenesen Olaszországból érkezne NEKED, külön lecsomagolva. Ha szeretnél egy folyamatos contactot a következő 1 évre öltöztetőddel, aki mellett professzionális tudásra tehetsz szert a divat világában, akkor a Stílusos Nők Klubja Neked való!

A stílusos nők klubja


Mire számíthatsz?


A Stílusos Nők Klubja program menete


Ismerj meg minket!
Első találkozásunkkor először átbeszéljük, van-e változás az életedben, amihez a megjelenésednek is alkalmazkodnia kell. Pl:
- Munkahelyi változás miatt elegánsabb külsőre van szükséged.
- Sokszor tartasz bemutatót, prezentációt és szeretnéd, ha a szakmai tudásod mellett az üzleti stílusvilágod is segítene az aktuális üzlet sikeres lezárásában.
- Esetleg súlyváltozáson estél át és szeretnél stílusosan méretet váltani.
- Vagy baba mellől visszatérsz az üzleti életbe és szeretnéd felfrissíteni a gardróbodat, a külsődet, az önbizalmadat is.
- Életkorod miatt bizonytalanság van benned, mi az, ami még hordható számodra vagy nem. Vagy pont annak változása miatt érzed úgy, hogy, szeretnél egy sikeres, elegáns külsőt végre magadnak, mert nyitott lettél rá.

 Öltöztetés Majd bemutatom Stúdiónk olasz designerei által tervezett aktuális kollekciónkat. Ezekből összeállítok számodra egy olyan trendnek megfelelő „Álom-gardróbot”, amelyben az alapdarabok egymással harmonizálnak, könnyen kombinálhatóak.

Következik maga a SZEMÉLYRE SZABOTT öltöztetés. Olyan különleges összeállításokat adok RÁD, amelyek végtelen egyszerű darabokból állnak, de szabásukban különlegesek, rafináltak, elegánsak. Az összhatás, amit a végén elérünk, egy stílusos, magabiztos NŐ! Bízz bennem!

 Praktikák Utána átbeszéljük érzékeny pontjaidat és apró fortélyokkal kompenzáljuk azokat, majd a magaddal hozott darabjaidat is ebbe az új, stílusos összhatásba kombináljuk bele.
Az öltöztetés végén egy elegáns, elragadó Nő lép ki majd Stúdiónk ajtaján, aki nyitott lesz az élet örömeire és annak megélésére.

És ez még nem minden!

Ahhoz, hogy ez az elragadó, olasz eleganciával bíró stílusod folyamatosan megújuljon, 11 hónapon át egyenesen NEKED rendelem és hozom a legújabb és legszebb kollekciókat lecsomagolva Olaszországból. Egy év alatt, az öltöztetések során, pedig olyan professzionális tudásra teszel szert a divat stílusvilágában, hogy már egyedül is biztos kézzel nyúlsz majd a számodra legelőnyösebb ruhákhoz.

Elragadó stílus profi tudással!

Szeretettel várom közös munkánkat, a sikeredet, a tudásodat!

Akik a segítségedre lesznek

Kollár Ágnes
öltöztető és stílustréner, akinek figyelmének középpontjában Te állsz!


Az öltöztetés időtartama

Az első alkalommal 240 perc. Utána 11 x 180 perc / év, ami során végigkísérjük, ahogyan egy igazán csodálatos, magabiztos és stílusos Nővé válsz.

A stílusos nők klubja


Az Stílusos Nők Klubjába tartozás ára


A stílusos nők klub programjának ára 150.000 Ft, ami az öltöztetésen felül az alábbi kedvezményeket is magába foglalja:


Hogyan tudod A stílusos nők klubja ajándékkártyát megvásárolni?

 

Ajándékkártya


 • Az alábbi űrlap kitöltésével itt és most igényelheted Álomgardrób ajándékkártyád:


  {stilusos_nok_klubja}  Mi történik a megrendelést követően?


  Az adatlap kitöltése után 1-2 napon belül Nagy Szilvia kolléganőnk felveszi Veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket.

  Ezután postai úton küldjük el Neked Ajándékkártyánkat egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban.
 • Stúdiónk elérhetősége

  Ha személyesen látogatsz el Stúdiónkba, akár már a helyszínen egyeztethetsz egy számodra megfelelő időpontot Nagy Szilvia kolléganőnkkel.

  Címünk:
  5000, Szolnok, Tófenék u. 7.

  Nyitva tartás:
  hétfőtől péntekig 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 13.00

  Stúdiónkban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.
  Az általunk elfogadott bankkártyák típusa: MasterCard, Visa, Visa Elektron, American Express, Maestro
 • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk, otthonról, kényelmesen is megrendelheted Álomgardrób ajándékkártyánkat.

  Ebben az esetben nincs más dolgod, mint felhívni bennünket a +36 20/ 230 - 8777 -es telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket.

  Ilyen esetben az ajándékkártyát postai úton juttatjuk el Hozzád egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük Veled a kapcsolatot a számodra megfelelő időpont egyeztetése után szeretettel várunk személyesen is Stúdiónkban