MUTASD A MENÜT

Stúdióról

A megújult stúdiónk 160 négyzetméteren, kellemes, letisztult enteriőrrel várja kedves vendégeit. Ahol nemcsak a felnőttek, de a gyerekek is szívesen válnak visszatérő „ügyfelekké”, hiszen imádatunk nemcsak a ruhákra, hanem rájuk is összpontosul.

A kollekciónk nagy része 2-3 hetente Olaszországból érkezik, amit én személyre szólóan rendelek vagy válogatok a hölgyek részére. Egyik nagy kedvencünk, római designerünk, Sandro Ferrone ruhacsodáinak például lehetetlen ellenállni. Kínálatunkban még szerepel a végtelenül kényelmes GEOX cipői is, ami nemcsak „lélegző”, de a laza elegancia méltó kiegészítője is. Antonello Serio táskái, kendői pedig minden évszakban elbűvölőek színeikkel, formáikkal.

Kollár Ágnes Stúdió


Az új kollekciónk érkezéséről személyesen telefonon vagy sms ill. hírlevél formájában szoktuk a hölgyeket értesíteni.
A stúdióhoz tartozó parkolónk vendégeink részére biztosított és ingyenes.
Ajándékutalványainkat szívesen ajánlom, ajándék ötletekből pedig kifogyhatatlanok vagyunk.

Szeretettel várunk, hogy mindezt személyesen is megtapasztalhasd és kényeztethessünk közben egy finom olasz capuccinoval:))))

Az öltöztető csapatod

 Kollár Ágnes

Elérhetőségeim:


Stúdió telefonszáma: 20/ 230-8777
Magán telefonszám: 70/502-28-65
E-mail: agnes@kollaragnesstudio.hu
Kollár Ágnes vagyok, a stúdió tulajdonosa és stílustrénere.
Rajongója két gyönyörű nagylányomnak, Annának és Katának, az olasz divatnak, ételeiknek, a szakmámnak.

Több, mint 10 éve öltöztetek már a legnagyobb szerelemmel. Munkámban az olasz divatvilág stílusa áll hozzám a legközelebb. Végtelen csodával tudom figyelni az olasz NŐK 5 percesnek tűnő eleganciáját. Ismerem és folyamatosan követem a nagy divatházak trendjeit. Egyik nagy kedvencem Frida Giannini, a Gucci designere, akinek stílusában keveredik az elegancia, a nőiesség a mindennapok hordhatóságával. Végtelenül fontos számomra a külső-belső harmónia, az összhatás, a stílus és a laza elegancia. Ezt a tudásomat kínálom a legnagyobb szeretettel a hozzám érkező hölgyeknek.
Először egy kis lélekerősítővel kezdünk, majd jöhet a közös munka legizgalmasabb része: az öltöztetés!!!!

Ezúton is szeretettel ajánlom a STÍLUS&TREND öltöztetésemet, ha meguntad a megszokottat és valami újra, izgalmasabbra cserélnéd azt. Segítek!

És ezután sem engedem el a kezed. Ha belépsz a „Stílusos Nők Klubjába”, onnantól nemcsak a legszebb kollekciókat hozom el számodra Olaszországból, de közben bepillantást nyerhetsz a divatvilág fortélyaiba is. Alig várom a közös munkánkánkat:)))Bárányné Egri Beáta

Elérhetőségeim:

Stúdió telefonszáma: 20/ 230-8777
Magán telefonszám: 30/349-0762
E-mail: beata@kollaragnesstudio.hu
Nevem Bárányné Egri Beáta. Foglalkozásom öltöztető, ha kell gyerekfelügyelő, beszélgetőtárs, vagy csak hallgatóság, amit éppen a pillanat kíván. Mindez egy gyönyörű, hangulatos üzletben.

9 éve vagyok ennek a csapatnak a tagja, ahol két nagyszerű emberrel dolgozhatok együtt. :)

Ebben a szakmában is szükséges a folyamatos tanulás, felkészülés. Színek, fazonok, kiegészítők stb…
Ennek a tanulásnak a “gyümölcse”, amikor a hölgyek mosolyogva, elégedetten távoznak az üzletből.
Esetleg egy-egy olyan darabbal amit maguktól fel sem mertek volna próbálni.

Nagyon jó érzés, amikor elfogadják a tanácsomat, véleményemet és legközelebb is kérik a segítségemet.

Nem vagyok sem S, sem M-es méret, mégis jól érzem magam a bőrömben. :)
Hogy csinálom? Kialakítottam a saját stílusomat és alkalmazom a tanult praktikákat. Amit szívesen megosztok másokkal is.

Szeretettel ajánlom tudásomat. Szeretettel ajánlom az ÁLOMGARDRÓB öltöztetésemet. Ha nem érzed magad nádszálnak, nem baj.
Segítek és egy olyan gardróbot állítunk együtt össze, hogy az „S” méretűek is megirigyeljék:)Nagy Szilvia

Elérhetőségeim:

Stúdió tel.száma:20/ 230-8777
Magán telefonszám: 20/392-9589
E-mail: szilvia@kollaragnesstudio.hu
Nagy Szilvia vagyok és több, mint tíz éves tapasztalattal rendelkezem a divatiparban. Szívesen segítek abban, hogy Neked mi áll a legjobban. Rövid, hosszú? Kivágott vagy zárt? Sötét, világos vagy esetleg színes? Segítek dönteni!

Praktikus vásárló vagyok én is és ezt szívesen megtanítom másoknak is.

Nagyra becsülöm az őszinteséget, még akkor is, ha néha rosszul esik. Ezért mindig biztos lehetsz abban, hogy ha engem kérdezel, őszintén válaszolok kérdéseidre és szívesen megosztom Veled őszinte véleményemet. Így nem kell kételkedned, ha szerintem gyönyörű vagy abban a Sandro Ferrone ruhában, mert azt őszintén is gondolom. :)

Jó hallgatóság vagyok. Probléma, bánat, betegség vagy öröm – sokan ösztönösen megosztják velem az öltöztetés során. Mire a kollekció összeáll, általában a problémák is kisebbnek tűnnek, az örömöknek meg együtt örülünk. Szeretettel várlak, ha őszinte véleményre és egy kis praktikusságra vágysz.
Szeretettel ajánlom ÁLOMGARDRÓB öltöztetésünket, melyben megmutatom, milyen egy igazi, praktikus alapkollekció.