MUTASD A MENÜT

Gyakori kérdések felém

1. MIÉRT vagytok sokszor zárva?
Amikor zárva vagyunk, olyankor pakoljuk és árazzuk az új olasz kollekciónkat Neked. Ahhoz, hogy mi is átlássuk és rendszerezzük azt, kell egy nap. Ilyenkor beszéljük meg a kolléganőimmel kinek mit ajánlok, illetve mi az új praktika, az új öltöztetési trend, hiszen mint minden szakmában, itt is sok az újdonság.

2. MIÉRT van a fél Stúdió ruhazsákban?
A kollekciónk egy része rendelés, ami személyre szólóan hozok Neked. Öltöztetés közben általában mindig kiderül, mire van még szükséged, hogy teljesebb legyen a már meglévő gardróbod. A spontán vásárlás is tökéletes "Nézd, ez a divat vegyél belőle egyet!", de én azonban már jobban szeretem a hatékonyan, de ütősen felépített ruhatárat, amiben minden jó mindennel.

3. TE is rendelhetsz-e tőlem?
Természetesen, ha tudom, szeretettel megoldom. Ugyanazt azonban nem szeretem elhozni újra. Egyrészről nem is tudom, hiszen rendeléssel dolgozok én is, másrészről pont az a jó, hogy kevés van abból, ami nálunk a Stúdióban van. Így nagyobb a valószínűsége, hogy nem sok rohangál belőle az országban.

4. Ági, csak pénzért öltöztetsz?
Nem! Bármikor szívesen egyeztetek veled időpontot öltöztetésre. Ez kb. 1-1,5 óra. Akkor is próbálok csak Rád figyelni.
Azonban, ha ennél többet is szeretnél, például megtanulni magadról mi az, ami szerintem a Te stílusvilágod, hogyan készülj el otthon 5 perc alatt, hogyan és miből építsd fel a gardróbodat, akkor szeretettel ajánlom a honlapunkon található csomagjaimat.
Van olyan lehetőség is velem, mikor felforgatom érted Olaszországot, hogy a leggyönyörűbb darabok legyenek csak a Tiéd.

5. Más is áruja-e ezeket a márkákat, amit a Stúdió?
Igen, van az országban máshol is, bár aránylag kevés helyen.
De, miután ők nem öltöztetők, hanem kereskedők, így ritkán tudnak úgy összeállítani kollekciót, hogy az egymásra épüljön.
Itt is van másolás, de úgy gondolom, ezzel sincs semmi baj. Amíg nem én másolok, addig rendben van a Stúdió szakmaisága.

Ha bármi kérdésed felmerül velünk kapcsolatban, kérlek jelezd! Óriási segítség vagy Nekem, hiszen ez mást is érdekelhet.
A kérdőíveimmel én is azért kérdezgetlek mostanában újra, mert a legtöbbet szeretném úgy adni Neked, hogy az tényleg Rólad szóljon. Legyen egy olyan biztos pont az életedben a Stúdiónk, ahol bármikor megpihenhetsz, feltöltődhetsz és tovább indulhatsz nagyobb energiával, megszépülve a minden napjaidba. És ez nem reklámszöveg, hanem a munkám lényege :)

Mosolygós szép napot mára is, ölelés megy,
Kollár Ágnes stílustréner

Számít a véleményed!