MUTASD A MENÜT

Én csak átlagos vagyok!

Együtt vagyunk sokan nők és beszélgetünk a nőiességről. Majd megkérdezem: Szerinted Te 10-es skálán mennyire vagy szép?
Erre a kérdésre 10 nőből 8 vágja rá kapásból a saját számát: 5. "Tudod, én olyan átlagos vagyok."

Átlagos?

10 nőből elméletileg egy lehet 5ös azaz átlagos, ha matematika szempontjából próbálom a megoldást keresni:) Az 5 pont az a szám, hogy se rosszabb nem vagyok, sem jobb, ugye? Pont, mint a biztos tömeg, a sok névtelen arc, meghúzzuk magunkat. Ez így teljesen jó, hiszen így nem is értékelem túlságosan le magam, nem jönnek a pozitív frázisok, szeresd magad és a társai. De túl se értékelem magam, nehogy rám ragasszák, túl nagy arcom van.
"És kik tartoznak, élnek az Elit 9-10-es számkörbe?"- kérdezem tovább.

Hát a szép nők!

Tudod, minden nap olyan elegánsak, csinosak és így nekik minden sikerül. A fotókon mosolyognak, jól mutatnak és egyébként is, olyanok, AMILYEN ÉN SOHA NEM LESZEK. Kiváltságosak, így születtek, ennyi.
Nem átlagosak, mert mernek jól kinézni? – csodálkozom. Akkor ez csak erről szól? Ennek az egész „én átlagos vagyok” történetnek a félelem a háttere?!
Ez a félelem tart attól vissza, hogy végre tényleg jól érezd magad a bőrödben, nem csak úgy átlagosan? Mert valahol gyáva vagy és a félelmed legyőzi az álmaidat? Az emocionális elme győzelme a racionális felett???

Így most a 10es skálámról azóta eltűnt az 5ös szám, mint válasz lehetőség. Néha muszáj szembe menni magaddal és eldönteni, milyennek is érzed magad valójában, mint NŐ. Bátran kimondani, ha nagyon rosszul, más szó jutott eszembe és azt is, ha meg vagy magaddal elégedve.
Azok a belső félelmek ott benned csak addig érzik jól magukat, amíg meg nem piszkálod őket. Mert érdekes módon, mikor kivettem az 5ös számot, azaz „átlagosnak mondom magam” lehetőségét, nehezen, de megszülettek az igazi eredmények. Amivel már lehet dolgozni akár magadban, akár velem együtt.
Mert minden számhoz van megoldás a 10-es skálán, legyen az akár a súlyod, az életkorod, a stílusod, a szépséged, bármi. De egy biztos! NEM vagy és NEM lehetsz átlagos, hiszen belőled csak egy van :)

Fókuszom rajtad, szeretettel ölellek és öltöztetlek a 10-es skála 10-es szintjén, 
Kollár Ágnes, stílustréner

U.i.: Ha személyesen is szeretnél velem ezekről beszélgetni öltöztetés közben, kérlek, egyeztessünk előtte telefonon: 70/502-2865

Átlagos vagy?