MUTASD A MENÜT

Ajándékozz egy felejthetetlen élményt!

Szeretnénk, ha minél több nő átélhetné azt a varázslatot, amit Stúdiónkból kilépve magabiztos, megújult, csodálatos nőként éreznek vendégeink.
Ha Te is meg szeretnéd osztani ezt az élményt egyik kedves rokonoddal, barátnőddel vagy akár munkatársaddal, most megteheted.

Az Álomgardrób- és Stílus & Trend öltöztetéseinket, és a Stílusos Nők Klubjába való belépést most ajándékba is adhatod.


Szolgáltatásaink


Ajándékutalványaink


Ajánljuk továbbá ajándékutalványainak is, amivel 5.000 Ft, 10.000 Ft, 20.000 Ft és 50.000 Ft összeggel ajándékozhatod meg ismerősöd. Ígérjük, ajándékod biztosan célba talál majd, a megajándékozott hölgy pedig a legjobb kezekben lesz. ;)

Természetesen 100 % árgaranciánkat a megajándékozottnak is biztosítjuk.

Mit kell tenned, ha ajándékba szeretnéd adni szolgáltatásainkat?

Szolgáltatásainkat és Ajándék utalványainkat az alábbi három úton igényelheted:

 • Kérjük, töltsd ki az alábbi adatlapot:


  {ajandekutalvany}  Az adatlap kitöltése után 1-2 napon belül Nagy Szilvia kolléganőnk felveszi Veled a kapcsolatot, hogy megbeszélhessétek a részleteket.
  Ezután postai úton küldjük el Neked Ajándékkártyánkat egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).
  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük a kapcsolatot az ajándékozottal, tájékoztatjuk minden részletről, és egyeztetjük a számára megfelelő időpontot.
 • Stúdiónk elérhetősége

  Ha személyesen látogatsz el Stúdiónkba, akkor már akkor a helyszínen egyeztethetsz egy számodra megfelelő időpontot Nagy Szilvia kolléganőnkkel.

  Stúdiónk elérhetősége

  Címünk: 5000, Szolnok, Tófenék u. 7.
  Nyitva tartás: Hétfőtől péntekig 9.00 – 18.00, szombaton 9.00 – 13.00

  Stúdiónkban készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz.

  Az általunk elfogadott bankkártyák típusa: MasterCard, Visa, Visa Elektron, American Express, Maestro
  Ebben az esetben, ha már a helyszínen rendezed az ajándék összegét, mi azonnal felvesszük a kapcsolatot az ajándékozottal, tájékoztatjuk minden részletről, és egyeztetjük a számára megfelelő időpontot.
 • Amennyiben nincs lehetőséged személyesen ellátogatni hozzánk, otthonról, kényelmesen is megrendelheted Álomgardrób ajándékkártyánkat.

  Ebben az esetben nincs más dolgod, mint felhívni bennünket a +36 20/ 230 - 8777 -es telefonszámon, hogy egyeztessük a részleteket.

  Ilyen esetben az ajándékkártyát postai úton juttatjuk el Hozzád egy proforma számlával, amit elég az átvétel után kifizetned (a postaköltséget természetesen mi álljuk).

  Amint a számla összege beérkezik hozzánk, mi azonnal felvesszük a kapcsolatot az ajándékozottal, tájékoztatjuk minden részletről, és egyeztetjük a számára megfelelő időpontot.